Miss T: Om Os og Kontakt

Hos Miss T, du kan forvente et højt professionelt niveau, hvor kvalitet og service er i højsædet hver gang. Stemningen i salonen er intim og hyggelig.

Hver klipning starter med en indledende samtale hvor vi sammen afdækker dine behov og ønsker, og jeg vil komme med forslag og ideer til hvad der vil k læde dit ansigt, behov og stil bedst.

Miss T med in kunde.Du får en klipning der en nem at sætte, holder længe og passer til den mængde af tid du ønsker at bruge på styling i det daglige.

Der er afsat min. 60 min til en klipning, Det er din garanti for at der er tid til at være kreativ.

Hos Miss T, bliver du set som en helhed, så både farve, stil, længde og fylde er nøje afstemt med hvad der fremhæver dine bedste træk.

H ar du brug for et helt nyt look er dette det helt rigtige sted, ligesom du også kan føle dig tryg ved "bare" at få studset de lange lokker af en frisør der godt ved hvad 1cm er.

Hos Miss T, er hver klipning en oplevelse,og ingen må gå ud med følelsen af bare at være "jappet" igennem. Jeg er perfektionist til fingerspidserne og ved at et godt klippet hår giver en frisure der også vokser flot ud.

Jeg glæder mig til at tage imod dig!

Book Now!

Afbud af tidsbestilling, skal ske, senest 24 timer før. Ellers vil der blive opkrævet et mindre gebyr på 50% af behandlings prisen.

M3 Video Intro

Adresse:
Stationsvej 2, 4320 Lejre.
Tlf. 29255171.


View Larger Map